ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ

Συμβουλευτείτε το εξειδικευμένο προσωπικό των πρατηρίων του δικτύου μας, για έναν ΔΩΡΕΑΝ επιτόπου έλεγχο 10 σημείων στο αυτοκίνητό σας. Μάθετε αμέσως ποιά είναι τα κατάλληλα για εσάς λιπαντικά σύμφωνα με τις προδιαγραφές και τις ανάγκες του οχήματός σας. Βρείτε ακόμη ελαστικά, ανταλλακτικά και αξεσουάρ αυτοκινήτου από τις καλύτερες εταιρίες του χώρου. Εκμεταλλευτείτε τις προσφορές και εξασφαλίστε δωρεάν αλλαγή λαδιών με την αγορά λιπαντικών!

Λιπαντικά

Τα λιπαντικά είναι μια από τις πιο δυναμικές δραστηριότητες της εταιρίας μας. Ταυτόχρονα είναι μια από τις απαιτητικές. Σήμερα, η αυτοκινητοβιομηχανία, για λογούς οικολογικούς και οικονομικούς, απαιτεί λιπαντικά που εξασφαλίζουν ελαχίστους ρύπους και χαμηλή κατανάλωση. Η εξέλιξη των λιπαντικών ανά έτος είναι τεραστία. Οι εφαρμογές των λιπαντικών είναι κεφαλαιώδους σημασίας. Η χρήση του κατάλληλου λιπαντικού στην κατάλληλη θέση σημαίνει οικονομία στη χρήση και τη συντήρηση της συγκεκριμένης θέσης λίπανσης. Η ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ διατηρεί συνεργασίες χρόνων με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον χώρο των λιπαντικών κάτι που την καθίστα τον πιο αξιόπιστο διανομέα λιπαντικών στην περιοχή. Διαθέτουμε σύγχρονες αποθήκες 600 τετραγωνικών μέτρων στην Τρίπολη, από όπου εφοδιάζουμε το δίκτυό μας καθημερινά. Ο στόλος των έξι αυτοκινήτων και φορτηγών, διαφόρων διαστάσεων και ωφέλιμου φορτίου, διανύει καθημερινά χιλιόμετρα προκειμένου να εκτελέσει στην ώρα τους παραγγελίες σε Αρκαδία, Μεσσηνία, Λακωνία, Αργολίδα και Κορινθία.

Βιομηχανικά λιπαντικά

Μεγάλο κομμάτι της δουλειάς μας είναι η εξειδίκευση στον τομέα των βιομηχανικών λιπαντικών. Εκεί όπου οι προδιαγραφές, η συσκευασία και το απόθεμα παίζουν κυρίαρχο ρόλο στην ομαλή λειτουργία της εκάστοτε εταιρικής δραστηριότητας, εμείς στην ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ είμαστε κάτι παραπάνω από προμηθευτές λιπαντικών. Εμείς θα σας συμβουλεύσουμε και καθοδηγήσουμε στην χρήση του σωστού λιπαντικού, αφού αναλύσουμε εμπεριστατωμένα τις διαφορές μεταξύ προϊόντων και εταιριών. Ως σύμβουλοι βιομηχανικών λιπαντικών εφοδιάζουμε εταιρίες με υδραυλικά συστήματα, μειωτήρες, στροβίλους, αεροσυμπιεστές, ψυκτικά μηχανήματα, συστήματα μεταφοράς θερμότητας, γράσα, μετασχηματιστές, κυκλοφοριακά συστήματα, ανοιχτούς οδοντωτούς τροχούς ακόμα και προϊόντα προστασίας μεταλλικών επιφανειών.

Ελαστικά

Φιλοσοφία της εταιρίας μας είναι να παρέχουμε ποιοτική και εξειδικευμένη παροχή υπηρεσιών γύρω από τα ελαστικά. Έτσι, στα σημεία του δικτύου πρατηρίων ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ, παρέχουμε ένα ολοκληρωμένο πακέτο αγοράς, αλλαγής και τοποθέτησης ελαστικών, εξυπηρετώντας ακόμα και τους πιο απαιτητικούς των πελατών. Η συνεχής διασύνδεση με σύστημα b2b όλων των συνεργαζόμενων εταιριών, μας επιτρέπει να γνωρίζουμε σε real time δεδομένα προϊόντων, καθώς και να τοποθετούμε real time παραγγελίες, εξυπηρετώντας άμεσα κάθε πελάτη σε οποιοιδήποτε σημείο πώλησης. Σημεία αγοράς, αλλαγής και τοποθέτησης ελαστικών θα βρείτε:
· Αρκαδία
· Αργολίδα
· Μεσσηνία
· Λακωνία
· Τρίπολη (Πρατήριο ΕΚΟ στο 4ο χλμ Τρίπολης- Πύργου)
· Λεβίδι (Πρατήριο ΕΚΟ)
· Βυτίνα (Πρατήριο ΕΚΟ)
· Νέα Κίος (Πρατήριο ΕΚΟ)
· Ριζόμυλο (Πρατήριο ΕΚΟ)
· Αμύκλες (Πρατήριο ΕΚΟ)
· Αρεόπολη (Πρατήριο ΕΚΟ)

Ρωτήστε μας τώρα στο 2710 234997 ή στο 697 4411 448 και εξυπηρετηθείτε σε ένα από τα πλησιέστερα σημεία του δικτύου ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ.

Ανταλλακτικά

Η ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ ΕΠΕ δραστηριοποιείται από το 1998 στην αγορά των ανταλλακτικών αυτοκινήτου aftermarket με έδρα την Τρίπολη, εκπροσωπώντας τα μεγαλύτερα εργοστάσια ανταλλακτικών παγκοσμίως. Από τότε και ύστερα, διατηρώντας συνεργασίες χρόνων, έχουμε επεκτείνει το δίκτυο πωλήσεων σε όλη την Πελοπόννησο, εφοδιάζοντας με ανταλλακτικά, συνεργεία επισκευής αυτοκινήτων, βιομηχανίες, σημεία πώλησης καυσίμων, στόλους αυτοκινήτων και ιδιοκαταναλωτές.

Δίνοντας βάση στην τεχνική κατάρτιση του προσωπικού της εταιρίας αλλά και των πελατών / συνεργατών μας, οργανώνουμε τακτικά ημερίδες τεχνικών σεμιναρίων και εξειδίκευσης σε συνεργασία με εργοστάσια κατασκευής αυτοκινήτων αλλά και εργοστάσια κατασκευής και μεταπώλησης ανταλλακτικών, όπου ενημερωνόμαστε για τα νέα στον τομέα των ανταλλακτικών, της αυτοκινητοβιομηχανίας αλλά και στις μεθόδους κατασκευής και τοποθέτησης. Με αυτόν τον τρόπο εδώ και 18 χρόνια είμαστε στην αιχμή των εξελίξεων, της τεχνολογίας και των αλλαγών στην επικαιρότητα.
Παραμένοντας στρατηγικοί, έχουμε επίσης εισάγει στον σχεδιασμό logistics, την τελευταία τεχνολογία σε συστήματα αγοράς, πώλησης, διακίνησης και διασύνδεσης b2b, επιτυγχάνοντας άμεση ενημέρωση του πελάτη αλλά και του προμηθευτή. Συνολικά, οι ενεργοί κωδικοί σε απόθεμα στην αποθήκη μας είναι περίπου 22.000, καλύπτοντας έτσι μια ευρεία γκάμα απαιτήσεων και ζήτησης. Τα προϊόντα μας καλύπτουν όλες τις ανάγκες για την επισκευή και συντήρηση του αυτοκινήτου, πάντα με την εγγύηση των κορυφαίων εργοστασίων κατασκευής (FERODO, VALEO, SACHS, LUK, KAYABA, DAIKIN, KAVO, 555, HANKOOK, EXIDE, MANN, CHAMPION, SWAG, FEBY, BILSTEIN, SIR)
Το εξειδικευμένο ανθρώπινο δυναμικό 6 ατόμων εξυπηρετεί καθημερινά περίπου 100 παραγγελίες που αφορούν ανταλλακτικά, λιπαντικά και ελαστικά και καλύπτουν την Αρκαδία, αλλά και γειτονικούς νομούς σε καθημερινή βάση. Χρησιμοποιούμε εξειδικευμένες τεχνικές παραγγελιοληψίας, στοχεύουμε πάντα στην σωστή παραγγελιοδοσία, και έτσι οι καθημερινές παραλαβές διοχετεύονται άμεσα στον πελάτη, ολοκληρώνοντας τον κύκλο διαχείρισης αποθεμάτων. Ρωτήστε μας για φίλτρα λαδιού, σετ συμπλέκτη, συσσωρευτές κλειστού τύπου, ρουλεμάν, αντλίες βενζίνης, αλλά και μεμονωμένους ιμάντες, τεντωτήρες, και πολλά άλλα στο 2710 234997 ή στο 697 4411 448 και εξυπηρετηθείτε σε ένα από τα πλησιέστερα σημεία του δικτύου ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ.