ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Η εταιρία άρχισε να δραστηριοποιείται, αμέσως μετά την απελευθέρωση της χώρας,στην εκμετάλλευση γραμμών μεταφοράς εμπορευμάτων από την Αθήνα και άλλες πόλεις της Ελλάδας προς την Τρίπολη, καθώς και στις μεταφορές από όλα τα κέντρα παραγωγής προς τα κέντρα κατανάλωσης σε όλη την Ελλάδα.

Σταθμός στην ανάπτυξή μας υπήρξε η ίδρυση του πρώτου ιδιόκτητου σταθμού αυτοκινήτων (πρατήριο, λιπαντήριο και πλυντήριο) στην Τρίπολη, στην οδό Λαγοπάτη όπου σήμερα φιλοξενείται η έδρα μας. Ακολουθεί το πρώτο δημοσίας χρήσης βυτιοφόρο αυτοκίνητο το 1956. Έκτοτε, ο στόλος μας μεγαλώνει συνεχώς, αρχίζει η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες εταιρείες πετρελαιοειδών (Fina, Πετρολες, Total, EKO Α.Β.Ε.Ε.) και δημιουργείται ένα ευρύ δίκτυο πρατηρίων καυσίμων σε όλη την Αρκαδία.

Εγκαινιάζεται η μεγάλη συνεργασία με την ΕΚΟ ΑΒΕΕ και ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία μας. Τα πρατήρια του δικτύου επενδύονται με τα χρώματα της ΕΚΟ.Εγκαινιάζεται η μεγάλη συνεργάσιμε την ΕΚΟ ΑΒΕΕ και ανοίγει μια νέα σελίδα στην ιστορία μας. Τα πρατήρια του δικτύου επενδύονται με τα χρώματα της ΕΚΟ. Ο ιδιόκτητος στόλος βυτιοφόρων και φορτηγών αυτοκινήτων ανανεώνεται, εκσυγχρονίζεται και εφοδιάζει με καύσιμα τα πρατήρια στην Αρκαδία, αλλά και πλήθος μεγάλων ιδιοκαταναλωτών.

Ένας νέος κλάδος έρχεται να εμπλουτίσει τις δραστηριότητες μας, τα ανταλλακτικά και λιπαντικά αυτοκινήτων και μηχανημάτων. Η συνεργασία μας με τις μεγαλύτερες και αρχαιότερες εταιρείες εισαγωγής, μας φέρνουν στην κορυφή και αυτού του τομέα. Σήμερα διαθέτουμε μεγάλη γκάμα από ανταλλακτικά πρώτης τοποθέτησης για όλα τα μοντέλα κάθε κατασκευαστή, τα οποία διακινούμε προς ένα μεγάλο δίκτυο συνεργείων, πρατηρίων και ιδιωτών, σε όλη την Πελοπόννησο.

Σήμερα, η εταιρία ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ είναι η μόνη εταιρία στην περιοχή με τόσο ευρύ αντικείμενο και ολοκληρωμένη κάλυψη αναγκών – εξυπηρετώντας από το μεγαλύτερο στόλο οχημάτων μέχρι και το μεμονωμένο επιβατικό αυτοκίνητο. Κατέχουμε πλέον ηγετική θέση στον τομέα μας, παρέχοντας ένα ολοκληρωμένο πακέτο προϊόντων στους πελάτες μας. Μόνιμος στόχος μας είναι η συνεχής επένδυση σε τεχνογνωσία, πάγιο εξοπλισμό και ειδικευμένο προσωπικό, ώστε να προσφέρουμε με αξιοπιστία περισσότερες και καλύτερες παροχές.