Ε.Κ.Ε

Ε.Κ.Ε

Η ΚΑΥΣΙΜΑ ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ πρωτοστατεί και τον τομέα της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης, υποστηρίζοντας κάθε χρόνο δράσεις στην ευρύτερη περιοχή που δραστηριοποιείται.

Η εταιρία ΔΕΛΗΓΙΑΝΝΗΣ υποστηρίζει ενεργά δράσεις της ευρύτερης τοπικής κοινωνίας σε θέματα πολιτισμού, αθλητισμού, περιβάλλοντος και κοινωνικής αλληλεγγύης. Ειδικότερα τα τελευταία χρόνια, η εταιρία:

·Ενίσχυσε την άνοδο της τοπικής ομάδας μπάσκετ του Αρκαδικού, στην Α1 κατηγορία ανδρών, ύστερα από πολυετή στήριξη τα προηγούμενα χρόνια.
·Στήριξε για πολλοστή φορά τον Άθλο Μαινάλου, δράση που συνδιοργανώνει ο Δήμος Γορτυνίας με το Mountain Sports στην Βυτίνα.
·Διοργάνωσε διαγωνισμούς εκδρομής σε ορεινούς και παραθαλάσσιους προορισμούς της Αρκαδίας, χαρίζοντας συνολικά 12 διήμερες αποδράσεις.
·Κινητοποίησε την τοπική κοινωνία της Τρίπολης σε συνεργασίας με το τμήμα Κοινωνικής Πρόνοιας του Δήμου Τρίπολης «Κοινωνικό Παντοπωλείο» και συγκέντρωσε παλιά ρούχα, βιβλία και παιχνίδια, τα οποία δώρισε σε σχολεία και οικογένειες που έχουν πραγματική ανάγκη.
·Ενίσχυσε με το ποσό των 1.000 ευρώ τον διαγωνισμό του Επιμελητηρίου Αρκαδίας για την Επιχειρηματικότητα των Νέων, ποσό που απένειμε στο Γυμνάσιο Τυρού για το πρώτο βραβείο.
·Διέθεσε δωρεάν πετρέλαιο θέρμανσης στο Ψυχιατρικό Νοσοκομείο της Τρίπολης, για το γεύμα που παραχωρήθηκε στους χώρους της κλινικής.
·Υπήρξε χορηγός και υποστηρικτής κάθε χρόνο επί δεκαετίας στην Θεατρική Ομάδα Τρίπολης.
·Μέσα από την ενεργή πολυετή δράση μέλους της οικογένειας, γνώρισε την τοπική ορειβατική ομάδα του ΣΑΟΟ, την οποία και υποστηρίζει με το μηνιαίο περιοδικό του συλλόγου που διανέμεται στην περιοχή.
·Υποστηρίζει τον Ερυθρό Σταυρό Τρίπολης, με την δωρεάν διάθεση πετρελαίου κίνησης για τα οχήματα τους.
·Συμμετείχε σαν υποστηρικτής στο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας, σε συνεργασία με τον Δήμο Καλαμάτας.
·Υποστηρίζει σαν χορηγός το Καρναβάλι της Καλαμάτας για το 2016, για δεύτερη συνεχή χρονιά.